Gespecialiseerd in regenwateropvang systemen voor hergebruik.

Sinds 1996

TEGAPO is gespecialiseerd in regenwateropvangsystemen. Speciaal gericht op het hergebruik van regenwater. Ons bedrijf en specialisme op het gebied van regenwateropvang is in 1996 ontstaan vanuit tuincentrum De Bruine Meren in Otterlo. Op dezelfde locatie zetten wij onze activiteiten altijd nog voort. 


Assortiment en kwaliteit

Het assortiment is ooit begonnen met regentonnen. Van een kleine regenton tot een hele grote, van basis modellen tot exclusief. Omdat onze wortels ook liggen in de hovenierswereld zijn wij ons bewust van tuin- en grondwerk. Kwaliteit is duurzaam en kosten besparend. Wij verkopen uitsluitend goede kwaliteit zodat u gegarandeerd een goed investering doet.


Bezoekadres en showroom

Onze showroom is gevestigd in Otterlo. Een prachtige plaats op de Veluwe tussen Ede & Apeldoorn in. Wij hebben een enorme showroom met regentonnen en daarin ook een prachtige watertank opgesteld staan zodat u inpiratie kunt opdoen.

SERVICE

Vast contactpersoon

Van het eerste contactmoment tot het laatse contactmoment 1 aanspreekpunt voor advisering, verkoop en begeleiding.

Eigen vervoer

Unieke transportservice. Wij hebben geinvesteerd in een transportcombinatie zodat we met mankracht ter plekken kunnen lossen zonder grote machines.

Showroom en afhaal

Graag toch even een tank of systeem in het echt bekijken? Bij ons in Otterlo hebben wij een showmodel opgesteld staan om inspiratie op te doen.