Infiltratiekratten

TEGAPO

- Alleen A-merken

- Ervaring sinds 1996

- Leveren uit eigen voorraad

- Persoonlijke service

- Eigen vervoerAdvies van A-Z

Wij hechten veel waarde aan een goed advies. Het is belangrijk dat u als bedrijf of particulier precies geleverd krijgt wat u nodig heeft. Geen onnodige moeilijke dingen maar ook geen tekorten in uw installatie waardoor het gebruiksgemak helemaal achterblijft. Vragen?

0318-590507

verkoop@tegapo.nl

Hoge kwaliteit die lang mee gaat

Deze infiltratiekrat wordt in Nederland geproduceerd en is afgewerkt met de hoogste kwaliteit filterweefsel doek. De 269gr/m sterke omhulsing is speciaal gekozen om absolute duurzaamheid te garanderen. De levensduur infiltratiekrat is daarom alleen bij deze kwaliteit 50 jaar. De kwaliteit is ook enorm belangrijk om spoelingen te voorkomen. Bij 'slecht' ingewikkelde infiltratiepakketten is de kans op verzakkingen in uw tuin erg groot. De aansluiting van 125mm is kant-en-klaar gemonteerd en kan absoluut geen spoelwater doorlaten i.v.m. de rubberen ring.


Kun je al het water volledig infilteren?

Voor opvang van regenwater in een infiltratiekrat is een overstort altijd nodig. Bij langere tijden van nat weer kan het zijn dat de grond (deels) verzadigd raakt. Als de grond verzadigd raakt gaat de afgifte van water omlaag. Een overstort naar Riool, Wadi of tuin bevelen wij aan.


3 situaties:

Wij hebben onderstaand 3 voorbeeldsituaties uitgewerkt waarin u kunt zien hoe een infiltratiekrat moet aangesloten worden. In de hoofdlijn zijn er 3 verschillende situaties. Rechtstreeks op het huis, Rechtstreeks op het huis na een watertank of regenton, Rechtstreeks op een straatput.

Offerte aanvragen?

Binnen 1 dag een offerte ontvangen? Vul het onderstaande formulier in en ontvang snel een offerte. Geheel vrijblijvend uiteraard. Laat uw vragen ook gerust achter, wij geven graag advies.

 
 
 
 
 
200 liter infiltratiekrat
400 liter infiltratiekrat
600 liter infiltratiekrat
800 liter infiltratiekrat
1200 liter infiltratiekrat
1600 liter infiltratiekrat