GRAF Platin 7500 liter

TEGAPO

- Alleen A-merken

- Ervaring sinds 1996

- Leveren uit eigen voorraad

- Persoonlijke service

- Eigen vervoerAdvies van A-Z

Wij hechten veel waarde aan een goed advies. Het is belangrijk dat u als bedrijf of particulier precies geleverd krijgt wat u nodig heeft. Geen onnodige moeilijke dingen maar ook geen tekorten in uw installatie waardoor het gebruiksgemak helemaal achterblijft. Vragen?

0318-590507

verkoop@tegapo.nl

Speciaal voor regenwatergebruik is de platte regenwatertank Platin ontwikkeld. Een minimale inbouwdiepte, wat resulteert in lage installatietijd en -kosten. Optioneel bieden we ook de geïntegreerde filtertechnologie die speciaal afgestemd en geproduceerd zijn voor deze tank. Deze tank mag zelfs onder een oprit geplaats worden (uiteraard met de juiste installatievoorwaarden) want hij is begaanbaar met de auto (in combinatie met telescopische gietijzeren deksel) Het unieke van deze tank is dat hij grondwaterstabiel is tot aan de tankschouder dankzij uiterst stabiele en innovatieve constructie. Deze tank is ook gemakkelijk te transporteren dankzij het lage gewicht. Een goede investeringszekerheid dankzij 30 jaar garantie


Doordacht tot in het kleinste detail:


  1. Lage inbouwdiepte
  2. Lichtgewicht
  3. Grondwaterstabiel
  4. Deksel telescopich en een fractie kantelbaar
  5. Compleet afgedicht dus geen spoelrisico's
  6. Voorbereide gaten incl rubber manchetten voor horizontale aansluiting leidingwerk


Afmetingen GRAF 7500 liter Platin tank:

Accessoires

Offerte aanvragen?

Binnen 1 dag een offerte ontvangen? Vul het onderstaande formulier in en ontvang snel een offerte. Geheel vrijblijvend uiteraard. Laat uw vragen ook gerust achter, wij geven graag advies.

 
 
 
 
 
1500 liter tank
3000 liter tank
5000 liter tank
7500 liter tank
10.000 liter tank
15.000 liter tank
20.000 liter tank
 
 
 

Inspiratie foto's