Huis- en tuinpakketten

TEGAPO

- Alleen A-merken

- Ervaring sinds 1996

- Leveren uit eigen voorraad

- Persoonlijke service

- Eigen vervoerAdvies van A-Z

Wij hechten veel waarde aan een goed advies. Het is belangrijk dat u als bedrijf of particulier precies geleverd krijgt wat u nodig heeft. Geen onnodige moeilijke dingen maar ook geen tekorten in uw installatie waardoor het gebruiksgemak helemaal achterblijft. Vragen?

0318-590507

verkoop@tegapo.nl

Regenwater opvangen en gebruiken in uw huis en tuin


Het Eco home-garden pakket is speciaal samengesteld om regenwater te gebruiken in uw huis en in uw tuin. Het pakket is degelijk maar eenvoudig samengesteld. Het water komt via de aanvoer in de tank terecht waarna het regenwater via het Minimax RVS fijn filter in de rustige toevoer in de tank terecht komt. De overloop is meteen voorzien van sifon zodat er geen stank ontstaat vanuit het riool of stilstaand water in een infiltratiekrat bijv. Bij dit pakket wordt een voetgangers begaanbare deksel geleverd die beveiligd is met een dopsleutel sluiting. Hierdoor kan het deksel er niet zomaar afgehaald worden. Het zou anders heel gevaarlijk kunnen zijn voor kinderen of dieren. Via het deksel kunt u 1 of 2 keer in het jaar het filter controleren en schoonmaken als het nodig is. De pomp die komt in uw huis of garage te hangen en zuigt het water vandaar uit de tank. De zuigleiding wordt aangesloten op de drijvende aanzuig in de tank. Deze is gekoppeld aan een RVS steun die op de bodem staat. Aan deze steun wordt ook meteen de tankvlotter gemonteerd die de regeling van het water verzorgt. Op het moment dat de tank leeg is schakelt de pomp automatisch over op leidingwater. Aan het pompsysteem zit een aansluiting waar leidingwater op aangesloten moet worden. Aan dit pompsysteem kunt u eenvoudig de leidingen aansluiten op het binnennetwerk wat gevoed mag worden met regenwater en op één of meerdere aftappunten buiten.


Het standaard assortiment bestaat uit de volgende tankgroottes: 1500, 3000, 5000, 7500, 10000, 15000 liter inhoud. Afmetingen kunt u opvragen maar ze worden ook met de offerte meegestuurd.


Het pakket Eco Home Garden bestaat uit:


  • PLTN tank met voorbereidde gaten inclrubber manchetten
  • Deksel voetgangers begaanbaar groen met schacht
  • Minimax RVS fijnfilter met rustige toevoer
  • Overloop met sifon en rattenklep
  • INOX pomp indoor met automatische schakeling naar leidingwater
  • Drijvende aanzuig met terugslagklep en filterkorf
  • 12 meter zuigslang
  • RVS vlottersteun met vlotterschakelaar
  • Muurdoorvoer diameter 100mm

Offerte aanvragen?

Binnen 1 dag een offerte ontvangen voor een regenwateropvangsysteem? Vul het onderstaande formulier in en ontvang snel een offerte. Geheel vrijblijvend uiteraard. Laat uw vragen ook gerust achter, wij geven graag advies.

 
 
 
 
 
Huis- en tuinpakket
 
 
 
 
 

Inspiratie foto's