• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tyleenslang en koppelingen

Tyleenslang en koppelingen

Een tyleenslang gebruikt u om water te vervoeren voor verschillende toepassingen. U kunt dit in een tuin verwerken of kwekerij. Ook de drinkwater keur slang kunt u gebruiken in verschillende toepassingen. Tyleenslang is flexibel en hierdoor eenvoudig te monteren. TEGAPO - watertechniek heeft een breed assortiment tyleenslangen die geschikt zijn voor uw doeleinde. U koopt ze heel makkelijk in onze webshop. Uitleg type tyleenslangen:

 

Tyleenslangen budget tot 6,3 bar:

Deze tyleenslang is scherp geprijsd waardoor je goedkoop tyleen kunt verwerken. Deze slang is prima te installeren maar minder comfortabel verwerkbaar. Deze slang is verkrijgbaar in 16mm, 20mm, 25mm en 32mm dikte. Ideaal voor tuinberegening aanleggen. Materiaalsoort: LDPE. Werkdruk: Tot 6,3 bar.

 

Tyleenslangen pro tot 6,3 bar:

Deze professionele PE slang is gemaakt van een zachter materiaal maar heeft een hoge slagvaardigheid en kan goed tegen weersinvloeden, waardoor het ideaal is voor de meest veeleisende toepassingen. In tegenstelling tot andere buizen kunnen PE slangen gemakkelijk obstakels op hun pad omzeilen en zijn ze bestand tegen bewegingen in de grond eromheen. Deze slang is comfortabel verwerkbaar. Materiaalsoort: PE. Werkdruk: Tot 6,3 bar.

 

Tyleenslangen pro tot 10 bar:

Deze professionele PE slang is gemaakt van een zachter materiaal maar heeft een hoge slagvaardigheid en kan goed tegen weersinvloeden, waardoor het ideaal is voor de meest veeleisende toepassingen. In tegenstelling tot andere buizen kunnen PE slangen gemakkelijk obstakels op hun pad omzeilen en zijn ze bestand tegen bewegingen in de grond eromheen. Deze slang is comfortabel verwerkbaar. Materiaalsoort: PE. Werkdruk: Tot 10 bar.

 

Tyleenslangen drinkwater DVGW tot 6,3 bar:

Deze professionele tyleenslangen zijn gemaakt van eersteklas Polyethylene (HDPE), dat voldoende sterkte-eigenschappen op lange termijn heeft (PE100), daarom zijn deze slangen een veilige manier om drinkwater te transporteren en is het geschikt voor hogedrukleidingen. De PE 100 slang is gekenmerkt door een lange levensduur en UV-bestendigheid. Materiaalsoort: HDPE. Werkdruk: Tot 16 bar