• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Pakket eco garden extern

GRAF regenwatertank 3000 liter

 

Kant-en-klaar regenwater tuinpakket met prachtige kraanpaal extern.

 

Het Eco Garden extern pakket is speciaal samengesteld om regenwater te gebruiken in uw tuin. Het pakket is degelijk maar eenvoudig samengesteld. Het water komt via de aanvoer in de tank terecht waarna het regenwater door het RVS-mandfilter in de tank terecht komt. De overloop is meteen voorzien van sifon zodat er geen stank ontstaat vanuit het riool of stilstaand water in een infiltratiekrat bijv. Bij dit pakket wordt een voetgangers begaanbare deksel geleverd die beveiligd is met een dopsleutel sluiting. Hierdoor kan het deksel er niet zomaar afgehaald worden. Het zou anders heel gevaarlijk kunnen zijn voor kinderen of dieren. Via het deksel kunt u 1 of 2 keer in het jaar het filter controleren en schoonmaken als het nodig is. De pomp komt in de tank te liggen en is voorzien van een drijvende aanzuig met filterkorf, dit is belangrijk omdat je ten alle tijden iets organische werking in een tank heb zodat er wat bodemslib ontstaat. De drijvende aanzuig zorgt ervoor dat het water altijd net onder het oppervlakte wordt gezogen. Bij dit pakket worden ook de koppelingen geleverd die op de pomp worden aangesloten inclusief drukslang, 15 meter tyleenslang met koppelingen en een prachtige kraanpaal naar keuze. Via de kraanpaal kunt u het water tappen. Op het moment dat u water vraagt gaat de pomp in werking en na gebruik schakelt hij automatisch uit.

 

Inhoud pakket:

PLTN tank met voorbereidde gaten incl rubber manchetten: 1 gat voor de aanvoer (verschillende regenpijpen koppelt u altijd buiten de tank). 1 gat voor de overloop. 2 overige gaten (hier kan bijvoorbeeld het snoer doorheen gedaan worden ondergronds of een waterleiding naar een extern punt). Verkrijgbaar in de maten 1500, 3000, 5000, 7500 en 10000 liter.

 

Deksel voetgangers begaanbaar groen met schacht: Deze deksel wordt gebruikt wanneer de aanvoer van de regenpijp (hart) tot maximaal 43cm diepte ligt. (er is ook een hogere deksel beschikbaar, deze wordt toegepast wanneer de aanvoer van de regenpijp (hart) tot maximaal 55cm diepte ligt.)

 

RVS mandfilter: Interne plaatsing, zorgt ervoor dat het regenwater gefilterd in de tank komt. 

 

Overloop met sifon: Interne plaatsing, zorgt ervoor dat de tank op het juiste moment overstroomt en sluit meteen het stankrisico uit vanuit het riool of stilstaande infiltratiewater.

 

Automatische INOX pomp: Deze oerdegelijke 'made in Germany' pomp is voorzien van een automatische drukregeling. Op het moment dat u water vraagt gaat de pomp in werking, op het moment dat u stopt met sproeien bijvoorbeeld slaat de pomp weer uit. Bij deze pomp wordt ook meteen een drijvende aanzuig met filterkorf geleverd.

 

Externe kraanpaal. Deze kraanpalen hebben we in 4 soorten, zie onderstaand. Wij leveren de complete aansluiting hierbij van pomp naar kraanpaal. Dit bestaat uit: koppeling pomp, drukslang, verloop drukslang naar tyleen 25mm, rubber manchet doorvoer, 15 mtr. tyleen 25mm, 2x 90 graden bocht 25mm, 1x 90 graden bocht 25mm met verloop naar kraanpaal.

   

 

Deze pakketten leveren we in de volgende maten:

 

1500 liter, afmeting: Lengte: 210cm, breedte: 125cm Hoogte: 102cm

3000 liter, afmeting: Lengte: 245cm, breedte: 210cm Hoogte: 105cm

5000 liter, afmeting: Lengte: 289cm, breedte: 230cm Hoogte: 132cm

7500 liter, afmeting: Lengte: 360cm, breedte: 225cm Hoogte: 157cm

10000 liter, afmeting: Lengte: 490cm, breedte: 225cm Hoogte: 191cm

 

Snel een offerte?

Bel: 0318-590507

Mail: [email protected]

 

Wij houden van goede, snelle en praktische service. Deel gerust uw vragen met ons. Ook op de mail zijn wij snel met reageren. Let op! Wij zijn flexibel en kunnen het pakket exact volgens uw wensen samenstellen.

 

GRAF Platin maatwerk bezorgservice